В кухнята на Red Coral се създава вкусна и модерна храна с голямо въображение, зад която стоят екип от прекрасни готвачи с много идеи. Тук ще ви запознаем с част от екипа.

Цветомира Ванчева главен готвач Red CoralЦветомира Ванчева

Цветомира се присъедини към екипа на Red Coral в началото на 2019 като главен готвач на кухнята на червения корал. Цветомира вече беше позната за повечето от нас като финалист на популярното шоу Master Chef и успя да ни впечатли и извън екран. Тя споделя нашите вижданията за вкусна, модерна и непретенциозна европейска кухня. Цвети притежава невероятно лидерство, познания, богато въображение и е автор на безброй красиви и апетитни чинии. Заповядайте в Red Coral и опитайте основното ни меню създадено на базата на нейните виждания за съвременна кухня, която предлага нещо за всеки. Милка Иванова и Кирил Елкенев са също неизменна част от екипа, който ежедневно приготвя висококачествена европейска а-ла-карт храна.

В кухнята на Red Coral екипПица, обедно меню и още

Зад известната ни автентична, италианска пица стои Димчо Атанасов както и други пицари от екипа, които винаги знаят тънкостите, които се крият в приготвянето на перфектната пица. Разнообразното и винаги вкусно делнично обедно меню се дължи на Георги Стоянов. Жоро винаги умее да приготви точното, сезонно обедно меню, което да не е съставено само от български традиционни класики, но и от съвременни, интересни ястия. Пишете ни на RedCoralCatering@outlook.com за да се запишете за нашите имейл известия и да получавате делничното обедно меню по имейл.

Заповядайте в Red Coral Kitchen и опитайте от техните творения.