Ако търсите място, където да се съберете с колеги, семейство или приятели около коледните празници, заповядайте при нас. Тази година Red Coral Kitchen ви предлага три коледни оферти за празнични куверти. Подходящи за организация на фирмено коледно парти или семейно събиране в уютна атмосфера.

Коледни куверти на Red Coral Kitchen / коледни оферти 2018 / ресторант софия

Направете резервация при нас в дните през месец декември 2018 и опитайте нашите специални коледни предложения. В случай, че резервацията е за голяма група, може да обсъдите с нас запазване на една от двете зали на ресторанта за по-интимна обстановка с Вашата компания. Малкия салон може да се запази за групи около 25 души, а по-големия за около 45 души. По желание можем и да предложим DJ озвучение за частни коледни партита.

Радваме се да ви предложим три празнични менюта от 35.00 лв., 39.00 лв. или 43.00 лв. на човек. Ето и какво включват те:

Коледно меню / Коледни куверти на Red Coral Kitchen / коледни оферти 2018 / ресторант софия

Ако имате изисквания за вегетариански или веган порции, можем да предложим безмесни алтернативи. Направете предварителна резервация на тел. +359 88 888 1384 или на email: RedCoralCatering@outlook.com и ни кажете избора си на коледно меню.

Напомняме, че Red Coral Kitchen е ресторант без тютюнев дим. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

С пожелания за весели празници от целия екип!